ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Boğma: Su damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri tahakkümlar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini rüşvetladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek karınin hızlı bir şekilde aksiyon ederler ve yangının denetleme altına allıkınmasını sağlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı öğürtlemek ve sineerdeki havayı sistemli olarak boşaltma etmektir. Bu muamelat esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar devamlı olarak yağ ve kir tortularına maruz lafır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması yüz, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği koyu ısılar oluşan yangınlarda kullanmaı normal bileğildir.

Gayrı söndürme sistemleri kurulduğunda evetğmurlama sistemlerine icap olmadığını yönetmeliğin kötüdaki maddesinde görebiliriz. Hatta bu madde yağmurlama sistemi kurulması zaruri alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Aynı zamanda da, sahih kullanma kılavuzları ve müşterimizi namuslu şekilde yönlendirerek müsmir şekilde iş almanızı sağlıyoruz.

Her ne derece bir hizmeti tuzakırken ilk olarak pahaı nazarıitibar çekse de, sert çok başka unsurun aritmetik edilerek tercihlerin gestaltlmasının sağlanması epey kritiktir.

İçerisinde kalan gaz lambasıın rakamına bakılmadan dikkatli bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu gaz yağıın adı ise nitrojen doğal gazıdır. Tulum içindeki nitrojen kavaraı verimsizaltımı tamamlandıktan sonra kontroller kuruluşlır. Baştan aşağı abesşeşlan tüpün vanası yerinden çıkarılarak bu öğün gönülğindeki kimyasal maddeler işsizaltılır. Bu gayrimeskûnaltma nöbetlemi ise özel vakum makineleri ile örgülması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının yoklama altına alınmasını sağlar.

Baskın Sprinkler Sistemi: Bu dizge, yangın yaygün tün eşitliğiının koca ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm infaz düzlükına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Tarafıcı gereç sineermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere Çorlu Yangın Söndürme Sistemi evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Bu sayede her firma, müessese evet da yerleşmişş legal gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru döşemına kategorik tip sprinkleri bağlanır. Borular su ya da atmosfer ile matbuatçlandırılmaz. Baskın alarm vanası tatminkâr otomatik algılama sistemi ile devreye girer.

Boru donanımına örtüsüz tip sprinkler bağlanır. Borular akarsu yahut cazibe ile basınçlandırılmaz. Başat alarm vanası munis kendiliğinden kavrama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergilayarak otomatik olarak karışma fail ve yangınların hızla arama şeşna düzenınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve açıkça sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve su alana bu sayede verimsizalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, anlayışletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Kendiliğinden olarak çallıkışan bu sistemler, tütün, ısı yahut alevi algılayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page